Polityka

prywatności

Polityka prywatności

Firma AS-PARTY Alina Astemberg deklaruje ochronę prywatności każdego klienta. Wszelkie informacje uzyskane bezpośrednio od Państwa lub związane z Państwa wizytą w serwisie będą wykorzystywane przede wszystkim w celu właściwej obsługi Państwa wizyty, odpowiedzi na Państwa zapytania ofertowe, jak również w celu wprowadzenia usprawnień w korzystaniu ze strony pod adresem www.as-party.pl

Szanując Państwa prawo do prywatności i dbając o bezpieczeństwo danych używamy m.in. bezpiecznego protokołu szyfrowania komunikacji (SSL).

Dane gromadzone w serwisie internetowym www.as-party.pl mają postać:

  • dobrowolnie wprowadzanych przez użytkownika danych w formularzu kontaktowym,
  • danych gromadzonych automatycznie przez systemy informatyczne w związku z wizytą użytkownika na stronie internetowej (wpisy w logach serwerowych, adresy IP, pliki cookies, itp.).

W serwisie internetowym www.as-party.pl mogą być wykorzystywane następujące technologie: Java, flash, XML, PHP, DHTML, cookies.

Dobrowolnie podawane przez Państwa dane osobowe umożliwiają skontaktowanie się z usługobiorcą (klientem) w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie. Ich gromadzenie, przechowywanie i przetwarzanie odbywa się zgodnie z polskimi regulacjami prawnymi w tym zakresie tj. z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Jednocześnie informujemy iż, Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Firma AS-PARTY Alina Astemberg z siedzibą w Warcie przy ulicy Świętojańskiej 24,NIP 827-192-55-82. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w oparciu o Art. 6 pkt 1 a - e wspomnianego wyżej Rozporządzenia, w celu obsługi hotelowej/konferencyjnej, przekazywania oferty handlowej w tym za pośrednictwem drogi elektronicznej lub połączeń telefonicznych. Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie wyrażonej zgody tj. art. 6 u st. 1 lit. RODO, w związku z art. 10 ust. 2 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną i/lub w związku z art. 172 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Dane również mogą być przetwarzane w sposób zautomatyzowany w formie profilowania. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych – zgodnie z Polityką Cookies.

Dostęp do Pani/Pana danych osobowych będą miały tylko podmioty upoważnione na podstawie przepisów prawa. Wyrażając jakiekolwiek zgody na przetwarzanie danych osobowych mają Państwo prawo do: dostępu do swoich danych osobowych, a w przypadku zaistnienia takiej konieczności do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, przeniesienia swoich danych osobowych, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, a także profilowania (Art. 21 RODO), cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych z siedzibą w Warszawie ul. Stawki 2 w przypadku stwierdzenia, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.

Zgodnie z obowiązującą Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18.07.2002 r. (Dz. U. nr 144 poz. 1204) przesłanie do Państwa jakiejkolwiek informacji zwrotnej od Firmy AS-PARTY Alina Astemberg w postaci odpowiedzi na zapytanie (z internetu) drogą elektroniczną wymaga wyrażenia Państwa zgody na otrzymywanie informacji na podany adres poczty elektronicznej.

Dane pozyskane w związku z Państwa wizytą w serwisie internetowym www.as-party.pl wykorzystywane są przez administratora serwisu w także w celach technicznych, statystycznych oraz optymalizacji serwisu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę na fakt, że korzystanie z serwisu internetowego www.as-party.pl oznacza Państwa akceptację powyższej polityki prywatności.

Polityka Cookies

Serwis internetowy www.as-party.pl używa cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn. Gromadzone informacje dotyczą adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za pośrednictwem formularzy kontaktowych.

Zebrane dane służą do monitorowania i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszej witryny, aby usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonujemy korzystając z narzędzia Google Analytics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie.

Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Zapamiętując jego preferencje, umożliwia odpowiednie dopasowanie skierowanych do niego reklam. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie w celu optymalizacji działań.

W naszym serwisie www.as-party.pl wykorzystujemy następujące pliki cookies:

a) „niezbędne" pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu;

b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu;

c) „wydajnościowe" pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu;

d) „funkcjonalne" pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie" wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

e) „reklamowe" pliki cookies, umożliwiające dostarczanie użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

W każdej chwili mają Państwo możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna np. na stronie http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies

Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.